Elton John și Snikcers-ul

       Nu demult am văzut publicitatea lui Elton John cu Snickers-ul și m-am gândit oare cât o fi primit pentru asta?! Și lucrul acesta e despre el, cel care în 1998 a fost ridicat la rang de Cavaler de Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru activitatea muzicală deosebită și implicarea în acțiuni caritabile.
 Are un palmares unic: a reușit să vânda peste 450 de milioane de albume în toată lumea și a avut peste 50 de hituri de TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreți ai tuturor timpurilor. Și acum ce să înțelegem s-a apucat să vândă snickers-uri? Eu  chiar nu ințeleg! E ca și cum Regina Elisabeta a II s-ar filma intr-o reclama de absorbante(iertați-mi eresia).
 Eu chiar nu am înțeles de ce Cavalerul Sir Elton John care are o avere estimată la 250 mln. de dolari se încadrează într-un asemenea context?  El doar crește doi copii. Cum pot sărmanii copii să manânce atâta zahăr? Chiar nu-i cavalerește, domnule John! Cum se spune pe la noi la moldoveni: ”Mi-ați frânt inima!/ Don t break my heart!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s